Szeretettel várjuk minden régi és új tanulónkat 2023. szeptember 4-én és 5-én, 14:00-18:00 óra között a Molnár Antal Zeneiskola pótbeiratkozására és órabeosztására, amely az iskola főépületében (1071 Budapest, Damjanich u. 4.) kerül megrendezésre.

Az új jelentkezőknek is nyitva áll iskolánk, hogy ebben a két napban további információt kapjanak intézményünkről, és akár különböző hangszereket is kipróbáljanak a tanáraink segítségével.

Egyes tanáraink az órabeosztást a kihelyezett tagozaton tartják meg. Ebben az esetben emailben küldenek értesítést a helyszínről és az időpontról.

A térítési- és tandíj nagy örömünkre az előző évhez képest változatlan maradt. A táblázat itt tölthető le.

Az órabeosztásra és pótbeiratkozásra kérjük hozzák magukkal a tanuló zeneiskolai bizonyítványát és iskolai órarendjét. Amennyiben lehetőségük van támogathatják iskolánk alapítványát, melynek ajánlott összege 4000 forint. Ezt lehetőségük van tanárainknál befizetni, illetve utalással az alábbi számlaszámra:

Alapítvány neve:
„A XXI. Század Zenéje” alapítvány

Bankszámlaszáma:
11707024- 20354837

A XXI. Század Zenéje Alapítványt 1994-ben azzal a céllal hozták létre, hogy támogatásával segítse a Molnár Antal Zeneiskolában zajló zeneoktatással összefüggő feladatokat.

Kiemelt feladata, hogy az intézmény zenei tevékenységében résztvevő tanárok, művészek, növendékek munkáját támogassa. Hangversenyek, fesztiválok, kurzusok, továbbképzések, karbantartások, tanár és diák cserekapcsolatok, zenei szaktáborok megvalósulását segítse, a zenei versenyeken való részvételt támogassa, hozzájáruljon a kiemelkedő növendékek jutalmazásához.

Az Önök nagylelkű adományai hozzásegítik az intézményt alapfeladatainak színvonalasabb ellátásához.

További kérdésekért forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:
Email: maz@mazene.hu , Telefon: +36 70 3248234