Idén márciusban megrendezésre került a II. Molnár Antal Kamarafesztivál. A rendezvényen a növendékek és a tanárok együtt álltak fel a színpadra, illetve az iskola különböző zenekarai is bemutatkozási lehetőséget kaptak. A fesztivál főszerepében a klasszikus zenei kamara művek szerepeltek, amiket a tehetséges fiatal zenészek és kísérőtanáraik előadásai hívtak életre.

A közös gyakorlás és a közösségi élmény megmutatta, hogy a zeneművészet nem pusztán egyéni teljesítményeket eredményez, hanem csapatmunkával is kiemelkedő eredményeket lehet elérni. A fesztivál sikerét tovább fokozta a közönség lelkesedése és támogatása, valamint a felkészítő tanárok, az iskolai  dolgozók és a vezetők helytállása. Az esemény nem csupán egyszerű koncert volt, hanem közösségi összejövetel is, ahol átjárt minden résztvevőt a zene iránti szeretet és elkötelezettség.

A kamarafesztivál emlékezetes pillanatokat teremtett minden résztvevőnek, és további lendületet adott a zeneiskola missziójának: a zene, a zenélés szeretetének tanításához, a tehetséges és elkötelezett zenészek nevelésének és támogatásának előmozdításához. Reméljük, jövőre újra találkozhatunk! 

 A II. Molnár Antal Kamarafesztiválon készült műsorfelvételeket az alábbi videókon tekinthetik meg: