Május 20-án 13:30-tól vett részt a Molnár Antal Zeneiskola egy nemzetközi konferencián, amely a Csányi5 Kulturális Központban került megrendezésre. A konferencia Erzsébetváros kulturális értékeit mutatta be a résztvevőknek, akik különböző országokból érkeztek. Zeneiskolánk műsora is ezt a célt szolgálta.

A műsort Csehi Noémi nyitotta meg, aki hegedűn adta elő Dancla Premier Solo című darabját. Noémi felkészítő tanára Klausz Nóra. A következő produkció egy hegedű duett volt, amelyet Lin Xi és Lin Rui mutatott be. Ők Bach d-moll kettősversenyét játszották el. Tanáruk Gáblik Judit. A harmadik fellépő Horváth Milán volt, aki gitáron varázsolta el a közönséget. Ő Francisco Tarrega Rosita és Sueno című műveit játszotta el. Tanára Papp József. A negyedik produkció egy zongora szóló volt, amelyet Derényi Bálint adott elő. Ő Chopin f-moll etűd op. 10. no. 9. című darabját választotta. Tanára Taraszova Brigitta. Az utolsó fellépő Horváth Emma volt, aki trombitán játszotta el Cimarosa Concerto I. tételét. Tanára Toarniczky Richard.

A koncerten zongorán közreműködött Leszkovszki Albin és Mekis Péter. Színvonalas munkájukat köszönjük.

Szeretnénk megköszönni továbbá a Csányi5 Kultúrális Központnak a meghívást és a lehetőséget, hogy részt vehettünk ezen a fontos eseményen. Büszkék vagyunk növendékeinkre és felkészítő tanáraikra, akik színvonalas műsorral képviselték iskolánkat.