Tájékoztató a Molnár Antal Zeneiskola további működéséről

 

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 484/2020 (XI.10.) kormányrendelet alapján a 9. vagy magasabb évfolyamban tanuló középiskolások, illetve az egyetemi hallgatói jogviszonnyal rendelkező növendékeink 2020. november 11-től visszavonásig kizárólag online oktatásban vehetnek részt a zenei órákon.

A fentiekhez nem tartozó tanulók (óvodás és általános iskolások) – további intézkedésig – személyesen vesznek részt a zenei órákon. A vegyes összetételű csoportokban (szolfézs, zeneirodalom, együttesek, kórus, stb.) a tanárok egyeztetik a tanulókkal a tanítási óra rendjét, és módját.

Kérjük Önöket, hogy a csoportos órák digitális oktatásához hozzanak létre egy gmail-es e-mail címet és az alábbi űrlapot töltsék ki a könnyebb kapcsolatfelvétel érdekében.

https://mazene.hu/adatkeres-zeneiskolai-csoportos-orakhoz/

FONTOS! Felhívjuk a Szülők figyelmét, hogy digitális oktatásban csak a 14 éven felüliek vehetnek részt, ettől eltérni csak indokolt esetben, kérvény benyújtásával lehet, melyet a maz@mazene.hu címre kérjük elküldeni. Azonban szeretnénk, ha 14 éven aluli növendékeink is kitöltenék az űrlapot, hogy amennyiben a járványhelyzet súlyosbodik, és kötelező digitális oktatást vezetnek be, az átállás zökkenőmentesebb legyen.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!